Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

CF-bladet: Høstnummeret 2013 er på vei


CF-bladet
30.09.2013
Sharon Gibsztein

ForsideCF bladet22013

Høstutgaven av CF-bladet er ferdig fra trykkeriet og blir i skrivende stund pakket i konvolutter og sendt ut i posten.

 

Dette er det siste nummeret med dagens utformingen, neste nummer skal etter planen fremstå i ny drakt. To driftige damer er leid inn til å oppgradere både nettutgaven og bladet, les om dem i dette nummeret.

 

Uansett så har vi bestrebet oss på å gi leserne litt ekstra nytte, noe hygge og opplysninger de kanskje ikke viste at de trengte.

 

Hjelpen er nær
I mitt møte med foreldre og andre er det alltid en eller flere som har vært til god hjelp og støtte som fremheves som viktig i livene deres. Alle trenger vi av og til en klem eller et klapp på skulderen.

Når en får beskjed om at barnet, søsteren eller barnebarnet er syk, trenger en ofte det lille ekstra. Vi har spurt noen av våre medlemmer om hvor de finner hjelp og støtte, svarene er forskjellige, men at de gode hjelperen er viktig er hevet over en hver tvil.

 

Fagstoff
Flere av våre anerkjente fagfolk har også i dette nummeret bidratt med fagstoff for å oppdatere oss på hva som skjer rundt i fagmiljøene som jobber med CF.

 

For å sjekke hvem medlemmene så på som hjelper la vi ut en forespørsel på den lukkede FB-gruppa, overveldende mange trakk fram Ellen Julie Hunstad.

Så da tok vi turen hjem til Ellen for å høre hva det er som driver henne til å stå på sent og tidlig for mennesker med CF.

 

Husk at du også kan lese tidligere utgaver av CF-bladet her.

 

 

 

 

 


Chiesi Pharma Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen